Dienstverlening

BLUEPalm biedt dienstverlening aan op het gebied van development, Linux en Lotus Domino / Notes. Op al deze vlakken hebben wij vele jaren aan ervaring in huis.

Wij bieden deze diensten los van elkaar, maar ook zeker tezamen aan. Deze diensten tezamen bieden namelijk meerdere en grotere mogelijkheden binnen de ICT. Wij werken met zeer goed geschoolde en zeer ervaren medewerkers die reeds vele projecten hebben gedaan op deze gebieden.

Detachering

Alle genoemde diensten kunnen ook geleverd worden op een door u gewenste locatie. Door middel van een detacheringovereenkomst is het mogelijk om voor korte of langere periode iemand te detacheren.

Deze periode geeft u de vrijheid om alle mogelijke werkzaamheden en projecten met betrekking tot de betreffende dienst uit te laten voeren door de gedetacheerde.

Projecten

Met onze dienstverlening kunnen we naast onze vaste pakketten veel verder gaan om de wensen en ideeën van de klant te realiseren.

Door middel van urencontracten of detachering stellen wij ons beschikbaar voor kleine en grote projecten om hoogstaande oplossingen voor klanten te ontwikkelen. Hierbij wordt niet in de basis uitgegaan van standaardmodules, maar kan alles vanaf nul op maat worden gemaakt.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten, wilt ue een offerte ontvangen of wenst u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website of per telefoon.

Offerte aanvragen?

Offerte

Bent u geļnteresseerd in één van onze diensten?. Wenst u meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Neem dan contact met ons op via het online formulier of per telefoon.

BLUEPalm B.V. Dé ICT specialist

ICT | Detachering

Marshalllaan 2
2625 GZ Delft

Tel.        +31(0)15 - 890 10 02
Fax.       +31(0)15 - 890 10 03
E-mail.   info@bluepalm.nl